top of page
Foto van schrijverlucidebv

🍁🍂 De herfst is weer begonnen!

Het seizoen van vallende bladeren, warme truien en... steeds vroeger donker wordende avonden. Voor je het weet zit je om zes uur 's avonds in het donker naar buiten te staren, terwijl je je afvraagt: "Wat zal ik vanavond eens gaan doen nu lekker in de tuin zitten er niet meer inzit?"


Nou, goed nieuws: die donkere avonden bieden dé perfecte kans om eens iets nieuws te leren! Denk bijvoorbeeld aan een leuke cursus of workshop. Altijd al Spaans willen leren? Dit is je moment! (Hola, ¿cómo estás?) Of misschien wil je je kennis verbreden en doorgroeien in je werk?


En laten we eerlijk zijn: met al die Netflix-series die je al hebt gekeken, wordt het ook een beetje saai, toch? Plus, je kunt met een nieuwe hobby of studie weer eens indruk maken op je vrienden. "Oh, jij hebt gisteren tien afleveringen gekeken? Wat leuk! Ik heb toevallig weer een module van m’n opleiding afgerond."


Het mooie van persoonlijke ontwikkeling in de herfst is dat het voelt alsof je een stapje voorloopt op de rest van de wereld. Terwijl iedereen zich voorbereidt op een winterslaap, ben jij bezig jezelf te verbeteren. En zeg nou zelf, het is toch veel leuker om in de lente tegen iedereen te zeggen: "Ja, die donkere avonden waren geweldig! Ik heb echt weer zoveel nieuwe dingen geleerd én een leuke salarisverhoging gescoord!" Dus, trek die comfy trui aan, zet een kop thee en kies iets nieuws om te leren. De avonden mogen dan wel korter worden, maar jouw mogelijkheden worden alleen maar groter!


Benieuwd naar jouw mogelijkheden binnen Lucide?

Wij houden van een leven lang leren en jezelf blijven ontwikkelen! En…  we zoeken nieuwe collega’s! Neem dus vooral contact op ☎️📧 en kom een kop koffie of thee drinken!

 



28 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page